Δωρεά με πράσινο πρόσημο στο Δήμο Διονύσου

H SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία, ηγέτης, στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στη Ελλάδα, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος, συμβάλλοντας έμπρακτα στην αναδάσωση περιοχών του Δήμου Διονύσου, που επλήγησαν σημαντικά από τις πυρκαγιές στην περιοχή το καλοκαίρι του 2021.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του δεκαετούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, η εταιρεία πραγματοποίησε δωρεά ύψους 1000€ στην κοινότητα Κρυονερίου, όπου εδρεύει και δραστηριοποιείται, η οποία περιλάμβανε για τις ανάγκες οργανωμένης δενδροφύτευσης, την αγορά και παράδοση 78 φυλλοβόλων δένδρων, όπως 23 πλατάνια μεσαίου και μεγαλύτερου μεγέθους, 20 κουτσουπιές αλλά και 35 κυπαρίσσια.

Η δενδροφύτευση, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 10 Απριλίου, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος σε σύμπραξη με το Αυτοτελές Τμήμα Εθελοντισμού και Διαβούλευσης και των Δημοτικών Κοινοτήτων, έλαβε χώρα σε 4 σημεία του Δήμου Διονύσου (Πευκόφυτο Αγίου Στεφάνου, Κρυονέρι, Αμυγδαλέζα Σταμάτας, Διόνυσος-Ροδόπολη), με σκοπό την σταδιακή αποκατάσταση του φυσικού κάλλους και της βιοποικιλότητας της ευρύτερης περιοχής. Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας πως η αποκατάσταση του περιβάλλοντος οφείλει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα όλων μας.

Σχετικά με τη δωρεά, η Marketing Manager, Πόπη Σκαγιά δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να αποτελούμε κομμάτι μίας τόσο σημαντικής πρωτοβουλίας για την κοινότητά μας. Η εταιρεία SKAG διαχρονικά στηρίζει κάθε προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον, ανταποδίδοντας ταυτόχρονα την αγάπη και την στήριξη που εισπράττει καθημερινά εδώ και δεκαετίες. Έτσι και αυτή την φορά με περίσσιο ενθουσιασμό στηρίξαμε την δράση της δενδροφύτευσης του Δήμου Διονύσου καθώς εναρμονίζεται πλήρως με την φιλοσοφία, αλλά και την διαρκή προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές που ανταποκρίνονται στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρότυπα».