ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ!

Σημειωματάρια

Για το σχολείο, το Πανεπιστήμιο, το φροντιστήριο, το γραφείο και το σπίτι, ή απλά στην τσάντα για να κρατάει τις πολύτιμες σημειώσεις, τα σημειωματάρια της SKAG είναι ο καθημερινός σου σύμμαχος για να μην ξεχάσεις ποτέ καμία σημαντική λεπτομέρεια! Από πολύ μικρά μεγέθη έως και μεγάλα μπλοκ σημειώσεων, εδώ θα βρεις τεράστια ποικιλία εξωφύλλων, χρωμάτων και εσωτερικών φύλλων για να έχεις ένα διαφορετικό σημειωματάριο για κάθε χρήση!

Γιατί πάντα και παντού έχουμε μαζί μας ένα μικρό σημειωματάριο που ταιριάζει στο δικό μας στυλ!

Περιγραφή
Τα σημειωματάρια της SKAG διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε εξώφυλλα και είναι ιδανικά για παιδιά, φοιτητές, επαγγελματίες αλλά ακόμα και για σημειώσεις στο σπίτι.
Διατίθενται σε πλάγια ή οριζόντια, σε πάρα πολλά μεγέθη και αριθμό φύλλων ενώ έχουν χάρτινο, πλαστικοποιημένο ή ΠΡΕΣΠΑΝ εξώφυλλο. Επίσης το δέσιμό τους είναι με μεταλλικό και πλαστικοποιημένο σπιράλ ή είναι κολλητά.
Στην κατηγορία αυτή, επίσης, θα βρεις μπλοκ σημειώσεων με ριγέ ή λευκά φύλλα αλλά και κόλλες αναφοράς σε χαρτί 70 και 60 γρ. ριγέ, καρρέ, κατριγέ και λευκές (διπλές) και μονές (ανοιχτές) ριγέ σε χαρτί 60 και 70 γρ. σε 2 μεγέθη.