Οι δράσεις μας μαζί με τον οργανισμό ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

Ανακάλυψέ τις παρακάτω!

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει την ανάδειξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικής και παραγωγικής δυναμικής της Ελλάδας με μέλη εξωστρεφείς και σύγχρονες επιχειρήσεις στον κλάδο της παραγωγής και μεταποίησης και βασικό χαρακτηριστικό τους την Ελληνική ιδιοκτησία.

Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες και τα επιχειρηματικά εμπόδια οι επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας επιμένουν να διατηρούν την Ελληνική τους ιθαγένεια και συνεχίζουν να παράγουν και να μεταποιούν στην Ελλάδα διατηρώντας την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους αμιγώς ελληνικές. Η αξία που παράγεται από τις επιχειρήσεις αυτές είναι εθνικός πλούτος της χώρας σε επίπεδο οικονομίας αλλά και φήμης καθώς η παραγωγή ποιοτικών, σύγχρονων, αξιόπιστων προϊόντων, τροφίμων και αγαθών είναι ο τρόπος να επαναπροσδιοριστεί η Ελλάδα στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά.

Οι επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πιστοποιούνται από τον Ελληνικό Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης «Eurocert» ο οποίος με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων» αξιολογεί και αποδίδει στις επιχειρήσεις το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το οποίο συνοδεύει τα προϊόντα τους στην αγορά με στόχο να αναγνωρίζουν οι καταναλωτές τα εν λόγω προϊόντα και επιχειρήσεις και να στηρίζουν την Ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από το 2016 πληρώντας τα ποσοτικά και τα ποιοτικά κριτήρια που απαιτούνται.

Ομάδα της SKAG σε συνεργασία με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ βρέθηκε στην Αγία Άννα στη Βόρεια Εύβοια και βοήθησε στον καθαρισμό καμένων ακινήτων της περιοχής με στόχο τη έμπρακτη στήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων της Β. Εύβοιας και παροχή σχολικών ειδών και γραφικής ύλης σε μαθητές που ανήκουν στις πυρόπληκτες οικογένειες στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης Αγίας Άννας.

Στις 19/9/2021 ομάδα της SKAG βρέθηκε στην Αγία Άννα στη Βόρεια Εύβοια και βοήθησε στον καθαρισμό καμένων ακινήτων της περιοχής με στόχο τη έμπρακτη στήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων της Β. Εύβοιας.

Μέσω της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ, μαζί και με τις υπόλοιπες εταιρείες, καλύπτουμε πανελλαδικά τις ανάγκες των παιδιών σε τρόφιμα, σχολικά και είδη σπιτιού, καθώς επίσης και την κάλυψη επισκευαστικών αναγκών των οικημάτων.