Καλώς ήλθατε στον κόσμο της SKAG

Μερικά λόγια για εμάς

Η SKAG δραστηριοποιείται 67 χρόνια στην Ελληνική αγορά στον κλάδο των χαρτικών ειδών, ειδών οργάνωσης γραφείου, σχολικών χαρτικών, γραφικής ύλης, όπως τετράδια, σπιράλ θεμάτων, μπλοκ ζωγραφικής, κλασέρ σχολικά, κλασέρ γραφείου, θήκες και κουτιά οργάνωσης και πολλά άλλα προϊόντα. Επίσης η SKAG εισάγει και διανέμει αποκλειστικά μία πληθώρα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις που ποικίλουν από τα κλασσικά και αγαπημένα παιχνίδια, όπως λούτρινα και επιτραπέζια, δημιουργικά παιχνίδια που υποστηρίζουν τη σωματική, συναισθηματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών, τεχνολογικά αξεσουάρ και gadgets, εποχιακά παιχνίδια και αξεσουάρ για όλες τις εποχές και τις ειδικές περιστάσεις του χρόνου (Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες, Καλοκαίρι, κλπ.).

Σε κάθε προϊόν SKAG κρύβεται η μεγάλη ιστορία της εταιρείας μας. Μία ιστορία που ξεκινά το 1956 στους Αμπελόκηπους από τον Θεόδωρο Σκαγιά, όταν αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να δημιουργήσει προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξυπνάνε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα στο ταξίδι της γνώσης.

Στην πρώτη μολυβιά μιας ζωγραφιάς σε ένα μπλοκ, στο πρώτο γράμμα της αλφαβήτου που θα σχηματιστεί σωστά σε ένα τετράδιο, στην πρώτη σκέψη που θα γραφτεί σε ένα σημειωματάριο, στο ξεκίνημα κάθε προσπάθειας αλλά και στη συνέχεια της, η SKAG με τη διαχρονική της παρουσία είναι πάντα εκεί λειτουργώντας ως φορέας μάθησης, οργάνωσης, δημιουργικής έκφρασης και παιχνιδοενασχόλησης.

Με μία ματιά
 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • Η Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ έχει σαν προτεραιότητα της την συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού της, χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη, σύγχρονη και ασφαλή τεχνολογία κατασκευάζοντας προϊόντα ανθεκτικά και ασφαλή για τους τελικούς καταναλωτές. Έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας στην ποιότητα είναι οι πιστοποιήσεις της παραγωγικής μας διαδικασίας κατά ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ETHOS, SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit), SUSTAINABLE COMPANY.
 • ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • Η SKAG δεσμεύεται στη βιωσιμότητα των προϊόντων της και έμπρακτα προχωράει συνεχώς προς αυτήν την κατεύθυνση έχοντας κατακτήσει αναγνωρισιμότητα και πιστοποιήσεις που προσυπογράφουν τις πρακτικές της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δεσμεύεται να εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της βιωσιμότητας και να επανεξετάζει τακτικά τις επιδόσεις της, να εντοπίζει και να αναλύει τις προσδοκίες των διαφόρων ενδιαφερομένων μερών της Εταιρείας, όπως μετόχους και την οικονομική κοινότητα, εργαζόμενους, πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές, τοπικές κοινωνίες και την κοινωνία. Επίσης, δεσμεύεται να λειτουργεί με βάση τις βασικές της αξίες, σε όλα τα στάδια της δραστηριότητάς της, σεβόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος, την υγεία και ασφάλεια εργαζομένων και καταναλωτών, την ορθή διαχείριση της ενέργειας, την εφαρμογή ίσων ευκαιριών και στον σεβασμό στη διαφορετικότητα, μεταξύ άλλων.
 • ΒΡΑΒΕΙΑ
  • Η SKAG έχει βραβευτεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει λάβει αρκετά βραβεία ποιότητας και βιωσιμότητας όπως τα: a. ΙΙΙ Europe Award b. International Victory Award c. Mercury Award d. European Gold Star for Quality e. Printing Awards
 • 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ
  • Η εταιρεία μας είναι 100% ελληνική με την παραγωγή μας να γίνεται αμιγώς στην Ελλάδα και επιμένουμε σε αυτό παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες κατά περιόδους. Επίσης, συνεχίζουμε τις παραδοσιακές μας πρακτικές παραγωγής και τις ενισχύουμε με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα καθώς πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Η Σκαγιάς ΑΒΕΕ υπερήφανα στηρίζει την Ελληνική παραγωγή και την Ελληνική οικονομία. Το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών το αξίζει. Επιπλέον, παραμένουμε μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση όχι μόνο επειδή η ιδιοκτησία και η διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Σκαγιά αλλά και γιατί οι άνθρωποί μας είναι κυριολεκτικά μέλη της οικογένειας μας, της μεγάλης οικογένειας SKAG.
8650000
Προϊόντα παράγονται κάθε χρόνο
67
Χρόνια εμπειρίας
2626
Κωδικοί προϊόντων
102
Άτομα Προσωπικό

Το όραμα & η φιλοσοφία μας

ΟΡΑΜΑ

Εμείς στην SKAG ονειρευόμαστε ένα κόσμο όπου το ταξίδι του κάθε ατόμου προς τη γνώση, μπορεί να γίνει ευχάριστο, γεμάτο εκπλήξεις, πλούσιο σε συναισθήματα.

Όραμα μας είναι η απόκτηση γνώσης να μην αντιμετωπίζεται ως μια κουραστική διαδικασία αλλά ως σε μια συναρπαστική εμπειρία που παραμένει πλούσια σε νόημα και αξία για τον άνθρωπο.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε κάθε άτομο «τα πινέλα και τον καμβά» για να ζει ευχάριστα το δικό του διαφορετικό ταξίδι προς τη γνώση, για να βγάζει στην επιφάνεια κάθε στιγμή την καλύτερη πλευρά του εαυτού του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή της μάρκας SKAG είναι να σχεδιάζει και να αναπτύσσει προϊόντα που προάγουν την εμπειρία της μάθησης, την εύκολη κι ευχάριστη στοχοπροσήλωση, που κινητοποιούν και εμπνέουν τον άνθρωπο για οργάνωση & προγραμματισμό για να ζει ευχάριστα το δικό του διαφορετικό ταξίδι προς τη γνώση.

‘Όλα τα προϊόντα παράγονται από τις καλύτερες πρώτες ύλες, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας και πάντα με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, η SKAG συνεχίζει να καινοτομεί, να επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, να ανακαλύπτει καινούργιους δρόμους που βοηθούν τους ανθρώπους να μετατρέπουν τις ιδέες τους σε επιτεύγματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Σήμερα η SKAG κατέχει ηγετική θέση στη αγορά και χαίρει της αγάπης και της εκτίμησης καταναλωτών και επαγγελματιών ενώ έχει παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε άλλη καταγγελία, παράβαση, παράνομη ή ανήθικη πρακτική ή συμβάν αντίθετο με τις Πολιτικές και τον Κώδικα Δεοντολογίας της SKAG, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στο παρακάτω email privacy@skag.gr.