Οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού SKAG “UN-COVER THE FUTURE ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ,”

21/11/2023

Αγαπητοί φίλοι της SKAG,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τους 5 νικητές του μεγάλου διαγωνισμού SKAG “UN-COVER THE FUTURE ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ,” που διεξήχθη με σκοπό την προώθηση της δημιουργικότητας και τη συνεισφορά μας στο περιβάλλον.

Οι 5 μεγάλοι νικητές που θα απολαύσουν τα μοναδικά δώρα από την SKAG είναι οι εξής:

  1. ΤΖΗΜΚΑ ΕΛΕΝΗ (13 χρονών)
  2. ΚΟΤΣΕΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (13 χρονών)
  3. ΒΟΡΥΛΛΑ ΠΕΝΝΥ (21 χρονών)
  4. ΜΑΥΡΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΩΗΣ (13 χρονών)
  5. ΚΑΝΑΝΑ ΑΝΘΗ (19 χρονών)

Πέντε μοναδικές δημιουργίες! Οι νικητές μας θα γίνουν έμπνευση για τον καλλιτέχνη Νίκο Σιδέρη, ο οποίος θα φιλοτεχνήσει τη νέα σειρά εξωφύλλων των τετραδίων της SKAG με βάση τις μοναδικές δημιουργίες τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές για τον δημιουργικό τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται το μέλλον και για την ενεργό συμμετοχή τους στη δράση μας για ένα πιο βιώσιμο αύριο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό μας. Οι συμβολές και οι ιδέες σας ενισχύουν τη δέσμευσή μας για ένα πιο υγιές και βιώσιμο περιβάλλον.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό We4all, οι δράσεις μας θα συνεχιστούν με δενδροφυτεύσεις και περιβαλλοντικές ενημερώσεις σε σχολεία και πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε τις προσπάθειές μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας!

Δείτε τα σχέδια που κληρώθηκαν στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://skaginspires.gr/result/winner/

Ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας.

Social Share: